Welkom bij Experium
Jeugd Atelier en Creatief Coachingscentrum


Experium is een open atelier voor jongeren die graag met hun handen bezig zijn; kids die zich graag bezig houden met techniek en handvaardigheid.

Iedere week nemen we de jonge creatievelingen mee in een kennismaking met technische handwerken. Dit verschilt per workshop van oude ambachten tot het werken met zonnecellen en electronica. Zo maken de uitvinders iedere week iets nieuws en ontwikkelen ze in de loop van het cursusjaar zowel de (fijne)motoriek als het probleemoplossend vermogen.
Daarnaast is er in Experium een praktijk voor Creatief Dynamische Coaching, zowel voor kinderen als volwassenen. Bovenaan in het menu kun je hier meer over lezen.

Iedereen is bij ons welkom om te werken aan de ontwikkeling van creativiteit of de ontwikkeling van zichzelf.

Experium is niet alleen een fantastisch atelier, er heeft zich ook een prachtige meubelmakerij gevestigd. Crafts & Creations levert maatwerk in meubilair en verlichting. Neemt u rustig eens een kijkje op hun website: www.crafts-creations.nl.Experium is de thuisbasis voor workshops, ook voor volwassenen. Iedere maandag avond van 19:00 tot 22:00 kunt u aanschuiven bij een van onze fantastische Ladies Nights. De maand November staat in het teken van glas graveren.
Deze workshops vallen onder de organisatie van Het Rariteiten Kabinet. Neem een kijkje op de website via www.rariteiten-kabinet.nl
Nieuwsgierig? Lees dan de informatie op de website even rustig door.
Heeft u nog vragen? Neemt u dan vooral contact met ons op. Dit kan via onze contact pagina, rechtsboven in het menu.
>